22
Aug

Rezistenta Dacica

   Posted by: admin   in Morala Minimala

rezistenta-daci-108

Atat de des mi-e dat sa vad prostie… incat… nu ma pot dezobisnui svf!.. De “vajnici aparatori” ai “Daciei DeceBaalice”… de idiotzi ce sunteti.

In sfarsit, am aflat de unde… o tot fluturati p’asta cu “Rezistenta Dacilor pana in 108″!

………………………………………………………………..

Exista ipoteza potrivit careia dacii ar fi rezistat aici (Magura Uroiului, Pietrele lui Solomon,.. etc) pana in anul 108“… imi spuneati acum 2 ani…. la fel ca si acum… 8 ani. Era clar o… gogomanie de proportii… dar nu stiam de unde atata “precizie” in estimarea legata de anul 108.

Numai ca… (soarta asta - cum le rezolva ea pe toate!)… imi este dat sa aud, din nou, deunazi, de la un “papagal tricolor” trimis de voi - cu tema “Flagrantul sau Intoxicarea”… urmatoarele:

“- Am gasit dovada clara ca Dacii au rezistat pana in 108!

- Cum dracu!?.. si tu ai gasit-o?!

- Da, DA!.. este gasita o moneda cu Flamius si o trasura cu doi cai din 108-109… descoperita intr-o cetate de-a noastra atacata de romani!

- …si Flamius-asta… cine dracu era?!.. de emitea moneda in 108… peste capulu Traian!?!

- Era, ERA!.. Vezi ca exista si pe Net!”

… si uite asa… pasarika zbura!… zbarrrr!…

… si MRRRRR… “lupul dacic” intra inca o data in gura “Lupoaicei Capitoline”… iar rezultatul nu era felatia, ci emascularea… urmata de sfartecarea nefericitului.

Pentru ca… da!.. ati observat bine: Lupul Dacic este restul unei sfartecari; este un cap urmat de flenduri… care… Urla in Prostie - din varful unei tzepushe purtate de Volodya Brilinski.

…………………………………………………………………………..

Si… am cautat “pe net”… Rezultatul?

Exista moneda, intr-adevar… era cu FlamiNius… din 108. Dar!..

…era REPUBLICANA… din 108 INAINTE!.. de Cristosul in care credetzi.

…………………………………………………………………………..

Cine stie?!.. poate ca… ceea ce ati gasit “voi”… in “cetatile voastre” era una dintre zecile de mii de “reproduceri” facute de catre “stramosii vostri” Dacii…

Si asta… nu pentru ca erau “cei mai” borfashi… “si mai” hoti dintre Laci, ci dintr-o pura inclinatie artistica… manifestata plenar in pasiunea pentru numismatica in general; pentru Denarius si Drachma in particular - marturie clara a “inaltului nivel spiritual” atins de Ei - ilustri “vostri” stramosi.

………………………………………………………………………….

Asa ca:

Plimbati-va cu Flashneta “Rezistentei Dacice pana’n 108″  prin Minsk - de exemplu… sau Astana… sau Moskova - la mamika voastra.

Apropo!.. ca mi-am adus aminte…

V-ati pus vreodata problema diferentei intre Lup si Lupoaica?.. nu va ganditi la tampenii!… Dpdv al Semnificatiei mitice&psihanalitice. Ma tem ca nu!.. mai dacologilor. Pentru ca daca v-ati fi pus-o,.. etnogeneza national-comunista… din Traian&Decebaal ar fi fost pe deplin verosimila. In ce sens?!

Pentru inconstientul colectiv al unei societati patriarhal-razboinica… imaginea Animalului Totemic Feroce de gen Feminin… este explicabila si benefica; ma refer aici, bineinteles, la Romani si Lupa Capitolina. Pe cand, Imaginea unui “Lup franjurit Urland aiurea”… este marca unor razboinici cu “probleme psihice” - de la identitate sexuala, la anger management. Pe bune. Relatiile erotice pigmentate cu manifestari sado-maso si incheiate cu decapitarea… sunt perfect plauzibile… intre Badica Traian si Decebalutza..

.

.

P.S.

Pentru cei care nu s-au obishnuit cu cacatu’n izmana milenara… kktzii put!.. chiar si’n Istorie.

.

.

.

Vlad Totoianu

This entry was posted on Thursday, August 22nd, 2013 at 7:49 am and is filed under Morala Minimala. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed at this time.