11
Oct

Patria

   Posted by: admin   in DesTainuiri

Sol-Invicto-Deo

“Pater Noster, qui es in Caelis:

Sanctificetur Nomen Tuum;

Adveniat Regnum Tuum;

Fiat voluntas Tua,

Sicut in caelo, et in terra.

Panem nostrum cotidianum da nobis hodie;

Et dimitte nobis debita nostra,

Sicut et nos dimittimus debitoribus nostris;

Et ne nos inducas in tentationem;

Sed libera nos a Malo.”

PATRIA este un Cuvant Latin derivat din Patrius/Pater… adica Tata, StraMos. NU din muma, mama, mamica, bunica, moasha sau strabunica!..

Pentru Romani, Patria nu era ca la noi, acum,.. patrie-muma; pentru Romani era Patrie-Strabun.

JUPITER era Numele “Tatalui Ceresc” al tuturor Tatilor Romani. Numele Lui vine din Latinul: Dies-Pitar… din Grecescul: Zeu-Pater… din Sanscritul: Dyaus-Pitar.

PATRIA avea Sens in Piramida Sociala, incepand cu PATRICIENII… dintre care unii ajungeau SENATORI (Patres Conscripti). Functia senatoriala exprima Principiul AristoKratic (Patres) si Principiul MeritoKratic (Conscripti)… Alb Impletit cu Rosu.

senat

PATER PATRIAE era un Titlu de Glorie pentru Imparatii Romani. Istoric vorbind, Primul “Pater Patriae” a fost pentru noi (Noi: Legionari Romani… Colonisti Romani… Pastori ai Romanilor… Vlahi… mocani… romani) - TRAIAN!

trajan2

In Religia Mithraica (Mithraismul fiind Religia peste care a cazut Abjectia Monoteista in sec. IV e.n.) … PATER era SATURN (Zeul Eternitatii)… sau Cel Fara de Inceput - AEON. Saturn era parte din Triada Masculina impreuna cu Sol… si Mithras.

aeon-1

In Ritualul Mithraic, PATER era al SAPTELEA GRAD de INITIERE din Misterele Eroului NeInfrant. In Metamorfozele Sale, Mithras pleaca de la - Aparitia din Piatra Seaca (Petra Genetrix, care devine Fons Perennis - lovita de Sageata)…

mithra-nastere

…Si ajunge Aeon(Saturn).

Aeon MithraicAeon Leontocephalic

Ultimele doua reprezentari sunt ale Initiatului… ca ANTHROPOS: Acoperamantul - ca amintire a Nasterii din Piatra; Infatisarea de Leu, Aripile si Traznetul Jupiterian deschis in Piept - ca Marca de Initierii; Cheile lui Janus Tinute - ca Simbol al Intelepciunii.

PATER PATRUM era in ierarhia eclesiastica a Mithraismului - Marele Pontif…  cu Sfantul Scaun in ROMA. “Pontifex Maximus” se traduce ad litteram din Latina: “Cel mai Mare Constructor de Poduri/Punti”

De ce este Monoteismul o Abjectie?..  Pentru ca este din start un Kitsch al Mithraismului… adica un Mithraism fara Mistere; Adresat Tuturor… inclusiv - Femeilor, Sclavilor si Proscrisilor; cu un Eretic Iudeu in Rol de Victima Perfecta.

Nasterea Miraculoasa, Pastorii ca Martori ai Nasterii, Botezul, Craciunul, Pastile, Cina de Taina, Ridicarea la Cer, Rolul de Mediator intre “Pater” si “Regnum”, Rolul de “Restitutor Orbis”, Nemurirea, Sacrificiul, Impartasania, Ierarhia Eclesiatica… toate sunt “imprumutate” de Crestinism… din Mithraism!

De altfel cele Trei Monoteisme: Iudaism, Crestinism si Islamism erau Normative pentru Populatii Nomade, Pastorale, Salbatice. In toate cele trei Credinte ale Pustiului: Nemurirea’i pentru toti, Iertarea’i la gramada si Adevaru’i unu singur - scris intr-o singura carte.

Bolshevismul pleaca din cuvantul “bolshinstvo - majoritate” si asta… din: “bolshe - mult” si asta din: ” bolshoi - mare”… Nazismul este tot un Bolshevism… dar unul in care Ura de Clasa este inlocuita cu Ura de Rasa.

In sec. IV e.n. este oficializat crestinismul intr-o Europa a Disciplinelor, Artelor si Misterelor - ca manifestare religioasa. Opera lui Constantin: Plonjon in Bezna Ignorantei ca Virtute, Saracie a Spiritului si Anarhie.

Anarhia este un cuvant din Greaca Veche, compus din: “An - Fara” si “Arhe - Principiu, Putere”.

Adversarii Romani ai Crestinismului, simteau ca Lumea Lor a cazut prada unui “Spirit al Inselaciunii”. Celsus, Porphyr, Iulian… nu se inselau in legatura cu “Viermii si Broastele”… care au tarat lumea in balegar si smarcuri.

Aceasta Inselaciune - imbratisata de gloate, nu a facut decat sa Oculteze Civilizatia, Ordinea si Imperiul. La nivel de umanitate - Monoteismele si Fanatismele COSTA SCUMP:… costa TIMP… si de obicei Ingheata, Blocheaza; costa VIATA… si de obicei o Ieftineste.

Totusi, Constantin a fost Genial… fara sa vrea: A transformat Ura de Clasa si Anarhia in “jucarika” oferita Cadou Legal, A mutat Centrul Lumii in Byzantium, A lasat Roma sa Tezaurizeze Antichitatea… In timp ca Pegra… se ordona “linistita” sub “Labarum”.

Al doilea “Pater Noster”, dupa Traian, este Aurelian. Spun ESTE, pentru ca Romanii  erau in sec. I-II-III… SUB SPECIE AETERNITATIS… Saturn/Aeon le era Dominus Deus. Aurelian zdrobeste Gotii in Dacia Traiana, il executa pe urmasul lui Cniva (cel care il omorase pe Decius in 251 e.n.), reface Dacia la Sud de Dunare - Dacia Aureliana, face din religia lui Mithra Sol Invictus - Religia Imperiului.

Al treilea Pater ne este Ionita Kaloyan - Incoronat ca “Rex Blachorum - Rege al Vlahilor” de catre Papa Inocentiu al III-lea in 1202e.n. Este o Coroana Uniata - a Catolicismului Rasaritean.

Al Patrulea Pater este Negru Voda la 1290e.n.

In 1741 Episcopul Uniat - Inocentiu Micu-Klein… ridica Blajul romanesc din opinci. Este Primul dintre români,.. in ce va sa fie Romania.

Apoi, vin in 1848… Parintii Natiunii Române: Petru Maior, Samuil Micu, Gheorghe Sincai, Mihail Kogalniceanu, Printul Ghica, Nicolae Balcescu, Ion Ghica, Alexandru Golescu, Christian Tell, Dimitrie si Ion Bratianu, Gheorghe Magheru, Stefan si Nicolae Golescu, Vasile Alecsandri, Heliade Radulescu, C.A.Rosetti, Constantin Rosenthal… urmati de Junimisti - Maiorescu, Rosetti, Carp. Toti acestia sunt Faptuitorii Constiintei Nationale Romanesti.

“Restitutio Daciae” - ca Proiect European conturat de Rudolf al II-lea in sec. XVI, incepe cu Alexandru I. Cuza in 1862, cand ReApare pe Harta Europei - Romania; continua cu Regele Carol I in 1881, cand Romania este Regat… si se termina cu Ferdinand in 1918, cand Romania este “Mare” (”Toata” ar fi fost… pana pe Tisa).

Sunt cativa OAMENI… EI sunt: “PATRI NOSTRI”…

EI SUNT PATRIA NOASTRA.

De Doua Milenii suntem intre Eurasia si Roma. De Doua Milenii suntem Tembelizati de Ortodoxia Sovieto-Bizantina si Luminati de Occidentul Romanic. Cand intram sub Aqvila suntem Lei… cand intram sub Cruce suntem de Mantuiala. Si tot asa…”Un pas Inainte si Doi pasi Inapoi”…

…In pas voios de hora romaneasca… sau de Principiu Leninist a extinderii Bolshevismului.

Este vremea ca aceasta… “Vanzoleala a Debililor intr-o Provincie a Imperiului”… sa Inceteze.

Fie  ca AEON sa aiba PATRIA sub Aripile LUI.

Khronos

“Pater Noster, qui es in Caelis:

Sanctificetur Nomen Tuum;

Aeternum Imperium Tuum;

Fiat voluntas Tua,

Sicut in caelo, et in terra.

Panem nostrum cotidianum da nobis hodie;

Et dimitte nobis debita nostra,

Sicut et nos dimittimus debitoribus nostris;

Et ne nos inducas in tentationem;

Sed libera nos a Malo.”

Vlad Totoianu