7
Dec

PreaCurvia

   Posted by: admin   in DesTainuiri

comunismno

7 decembrie 2009…

.

.

.

.

Refuzul nu este un argument; este Instinct. Avem o Romanie divizata din ‘90 intre cei care refuza Comunismul si cei care refuza ReStructurarea.

Primul act de asanare in haznaua morala din tara asta, a fost facut in Decembrie 2006, cand este condamnat comunismul si arhivele securitatii desecretizate - vide infra

http://www.bbc.co.uk/romanian/forum/story/2006/12/061218_raport_comisie_comunism.shtml

Atunci a inceput exorcizarea care ar fi trebuit sa fie facuta imediat dupa revolutie iar spre rusinea noastra - ca popor, s-a petrecut tardiv fata de timpul european.

Ceea ce este mult mai grav este ca jumatate dintre romani nu considera acest moment ca fiind important. Patologicul tine la noi de amnezie - din curvie si …preacurvie.

Preacurvia este prostitutia morala in absenta constrangerilor…

Marile Natiuni,.. au MEMORIE!!! Suntem o Mare Natiune prin ROMA si Eroii Nostri! Structura Interioara vine din Memorie si cinstirea Ei.

Eu stiu de Strabunicul Bunicului meu… Cosma Totoianu - Erou in Revolutia Iancului. Voi?..

Comunismul a distrus Spiritul in Romania… S-a vazut in aceste zile sub cea mai hidoasa forma:…Pangarirea Timisoarei, a Liberalismului, a Interesului National, a Memoriei Eroilor cazuti pentru Libertate.

Libertatea a fost ciuntita de aripa dreapta prin “combinatori” si de cea stanga prin “nostalgici” timp de doua decenii din istoria noastra recenta. Raul s-a aratat in Decembrie iar… romanii au stat in cumpana… la 20de ani dupa Caderea Comunismului.

Nu era vorba de unul sau altul dintre candidati… era vorba de Romania in Europa. Cutremuratoare a fost, Forma sub care s-a incercat deghizarea reinstaurarii prostitutiei… si anume: “Libertate”, “Democratie”, “Concordie”.

Mi-a fost dat sa aud in aceste zile tot felul de “argumente”… unul mai idiot ca altul, pentru motivarea unui vot aiurea:

1. ” Oricine dar nu Tiranul!”… care tiranie “oprimatilor”?..

2.  “Comunismul e de domeniul Trecutului!”… Ia vedeti voi… ce lectie de Verticalitate ne dau inca Basarabenii in fata Comunismului din Granita Noastra de Est! - vide infra

http://www.youtube.com/watch?v=weY5FIxOd40&feature=related

3.  “Sa fie liniste!”… tacerea, ca prima lasitate este un mare pacat…

4.  “Vreau o schimbare!”… intr-o minima logica, Esenta schimbarii este Propunerea… iar Ce era de pus in loc se numea Adunatura, ori, nu inlocuiesti un adulter cu un bordel.

5.  “Crezi ca Iliescu mai are putere?”… ati varsat o lacrima trecand printr-un cimitir al Eroilor Revolutiei - Toti Tineri! V-a apucat disperarea vazand un ranjet peste Oasele Lor?!

6.  “Stii,.. la Serviciu, ai nostri sunt cu astia… asa ca Trebuie!”… ma apuca greata in fata unui asemenea Servilism care ascunde doar: Incompetenta!

7.  “Nu are sens se ne opunem Marelui Popor!”… cu tarfe si lasi,.. intr-adevar… nu are rost. Ma intreb ce ar raspunde la porcaria asta Eroii Cazuti pe Frontul de Est!..

Nu-mi fac iluzii in ce priveste generatia parintilor nostri - Activisti Sinistri sedusi de Monstruos in cele mai Inumane Forme… Ceea ce ma stupefiaza este tembelismul unora nascuti prin ‘60 sau ‘70… cei care (teoretic) au facut Revolutia - dincolo de Regiunile Istorice din care provin.

In legatura cu votul pe regiuni… este si mai grava realitatea de 20de ani aceeasi!

“Regatul” - “Rosu” iar Ardealul - Anticomunist… Tot in Istoria Nostra este si Explicatia.

Ardealul este Provincie Europeana din 1200e.n.; Romania a a fost Realizata ca Stat National - in majoritate de Intelectuali Ardeleni educati in Vest; Limba Romana s-a nascut in Ardeal.

Exista… evident o “problema” - si asta de 800de ani incoace. O problema de Structura Genetica a Spiritului.

Exista o Diaspora… careia trebuie sa-I multumim pentru supravietuirea economiei ultimilor zece ani si determinarea unei evolutii spre Vest a unei Romanii - inca Virtuale.

Vlad Totoianu