18
Sep

O sama de… intrebari

   Posted by: admin   in Morala Minimala

comunism-romanesc.

Vreti sa credem ca vreo Structura din acest Stat… are o atitudine Pro-EuroAtlantica… reala?

Vreti sa credem ca Parteneriatul cu SUA este altceva decat avantaj de negociere cu Germania si Rusia in cadrul Proiectului EurAsiatic… in speranta caderii Romaniei in Sfera Germana de influenta?

Vreti sa credem ca exista… in “societatea romaneasca”… un conflict de proportii intre fortele reformiste-Pro-EuroAtlantice si cele conservatoare-ProRuse?

Vreti sa credem ca exista… sau a existat vreodata dupa ‘89… o Lupta reala Impotriva Coruptiei din “Sistemul Ticalosit”?

Vreti sa credem ca Romania este animata de instinctul ardent al Civilizatiei spre o Condamnare viscerala… a Comunismului?

Vreti sa credem ca apreciati Modelul Capitalist… cand… in Romania… Capitalismul este sinonim cu Imperialismul?

Vreti sa credem ca Romania s-a vindecat de Antisemitism… cand… ideea “Ocultei Iudeo Masonice” este dintre cele mai vehiculate in mediul online?

Vreti sa credem ca Romanii sunt departe de Nationalismul Balcanic… cand… mesajele protocroniste sunt dintre cele mai vehiculate in spatiul public,.. dupa cele cu “Oculta Mondiala”?

Vreti sa credem ca doriti Investitori Straini pentru a deschide Parteneriate Strategice… cand… toate Serviciile concura in extorsiunea acestor “gusteri” din multinationale… “in numele” apararii Patriei de agresiunea Straina?

Vreti sa credem ca sunteti niste Parteneri Geopolitici Reali sau Loiali Viziunii EuroAtlantice… cand formatorii cadrelor active in prezent sunt national-comunisti notorii?

Vreti sa credem ca Populatia nu ar aplauda frenetic abandonarea Proiectului EuroAtlantic… asa cum aplauda intrarea trupelor germane in Bucuresci prin 1916 sau… a celor sovietice in Bucuresci prin 1944?

Vreti sa credem in jocul caraghios al unora care se pretind “nationalisti”… cu altii care se pretind “pro-occidentali”… doar din ratiune de supravietuire; de altfel… singura dumneavoastra ratiune la nivel istoric?

Vreti sa credem ceva… orice… din ceea ce spuneti sau faceti?

Vedeti voi…simpaticilor…

Noi nu mai credem demult.

.

Vlad Totoianu

This entry was posted on Tuesday, September 18th, 2012 at 4:38 pm and is filed under Morala Minimala. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed at this time.