9
Mar

Muskova & ManiPularile DacoMane

   Posted by: admin   in Morala Minimala

Iulian ApostatulMotto:

Ma adresez, cu disperare, Ambasadelor Rusiei si Ucrainei, ale caror popoare s-au nascut si au crescut la Tartaria: Fratilor! Istoricii romani vor sa distruga dovezile de piatra ale drepturilor noastre la un leagan comun. Veniti sa aparam Tartaria!“ Napoleon Savescu, Congres de Dacologie 2003

………………………………………………………….

Un Exemplu Clasic de maniPulare dacoMana… cu origine Muskovita… este urmatoarea:

…structura ecleziastică de la Roma, refuzată de daci, înţelege să-i pedepsească pe aceştia interzicând cu stricteţe până şi pronunţarea numelui de dac şi de Dacia, începând din vremea împăratului Iulian Apostatul. IULIAN APOSTATUL NU-I AGREEAZĂ PE DACI. Iulian Apostatul a fost primul care a înlocuit denumirea etnică de geţi cu cea falsificată de goţi…

Tema: “Damnatio Memoriae - la adresa Daciei”… este circulata in d(r)aci prin cercurile de initiati… ai “misterele zalmoxiene”… cu mari “conexiuni la Vatican”… de cel putin X ani.

Nishte Cretini!

Mai nou insa, devine… “elaborata”… prin “introducerea” Imparatul Iulian… in povestioara lor de kkt.

De ce?

… Pai… da bine la Enoriashi:

Iulian “Apostatul”… prigonitorul Crestinilor - de “satana”… si al Daciei - de “siluitor”. E mai mult ca perfect!… pentru dobitoace.

…………………………………………………………………………..

Defapt… este vorba despre o “Damnatio Memoriae” adresata Imparatului Geta de catre fratele lui, Caracalla.

Damnarea si Consacrarea vizau Imparatii Romei; unii fiind damnati - Nero, Domitian, Commodus, Geta, Heliogabalus…

Altii… fiind Consacrati - Augustus, Traian, Hadrian, Marcus Aurelius, Septimius Severus, Decius, Aurelian, Iulian(apostatul), Valens…

…………………………………………………………………………..

Din Istoria Stiuta,.. “idiotii utili” dah pah la noi, fac un harcea-parcea incredibil:

1. Damnarea lui Geta… este “facuta” - damnarea getilor… adica: A Daciei!

2. Cum Getii nu mai erau in peisaj demult,.. locul lor fiind luat de Goti,.. este gasita explicatia… unei Conspiratii Romane. “Conspiratia” asta si-a dorit asimilarea denumirii de Get cu aceea de Got…(printre altele).

3. “Imparatul cel Rau”… a fost gasit Iulian Apostatul.

4. Dacii (…liberi si ortodocsi incepand cu Andrash)…. refuza “structura ecleziastica” a Romei (…”vazuta” ca un fel de Pre-Vatican).

Este un discurs infernal si apoteotic in Prostia celui care l-a formulat!

Prostia Colosala… ce fundamenteaza toate “excretiile dacomane ne-fiziologice” este impartasita de majoritatea romanashilor. D’aci… porneste Tragedia Noastra Actuala.

Intriga este tzesuta de Autori muskovitzi…

Muskova ne vrea Daci-Ortodocsi-AntiEuropeni. Ea… si numai Ea.

Ea… care sustine Golanii din Finante; care prabuseste Grecia si fostele tari comuniste din Est; ea… care este invocata mantric de catre UZL-isti; ea… cu care s-au facut ca se bat marinarii portocalii; ea… in fata careia s-a inchinat din nou Moldova; ea… in fata careia Olabanana isi cere scuze si timp(… sa se traga de el - nu de… altceva); si tot asa… mai departe.

………………………………………………………………………….

Vazand Ce si Cum se “intampla” kestiile p’acilea sau p’acolea… Ajungi la concluzia ca Inevitabilul se va Produce. De ce?

…Raul inseamna Prostie…

…PROSTIE MONUMENTALA… mangaiata pe crestet… cu Mila… si multa Bunatate.

Raul inseamna mase de ovine care se uita hipnotizate la TeVe-ul cu trei antene.

Raul ne rade tamp in fata… Si Noi… pur si simplu… nu mai avem ce face. De ce?

…pentru ca RAUL este Dorit… din adancul “inimilor bulgare”, cu Sinceritate impietrita in zambete shtirbe si Credinta in puterea Lui tamaduitoare… de catre Prostimea Excitata si Imputzita.

………………………………………………………………..

Post Scriptum:

Sunteti disperat… domnule Savescu?.. Aveti nevoie de Fratii de la Rasarit?..

Sunteti Rusofili… dragi dacomani?.. Nu va convine ROMANIA?..

Nu cumva… majoritatea “misterelor dacice” ne sunt revelate de catre Tovarasii din Est?

Nu cumva… “dacologia” este o Propaganda AntiNationala Deshantzata… la care se raliaza, din prostie, un morman de idiotzi?!

Un sfat… va dau… tovarasi… daci:

Aveti bunul simt… si… nu mai scrieti pe statuile ridicate lui Decebal si Burebista… in Limba Latina. Folositi caracterele de la Tartaria sau caracterele Chirilice. Nu Impietati o Limba Sacra cu Elucubratiile dumneavoastra. Nu manelizati Lingvistica! Nu invitati Rusii in Tara Noastra!

.

.

.

Vlad Totoianu

This entry was posted on Saturday, March 9th, 2013 at 9:27 pm and is filed under Morala Minimala. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed at this time.