19
Oct

Popa si Medicul

   Posted by: admin   in Morala Minimala

crucea

Inevitabil, in Tzara lu’ Habarnam, ajungi Tampit - mai devreme sau mai tarziu… si Bolnav - mult mai frecvent decat este normal in Europa.

Adica… Ajungi sa mergi la Popa sau la Medic. Odata ajuns la ei… urmeaza, inevitabil sa dai bani - pe pomeni sau medicamente. Problema cu banii astia… este ca ajung, pe diverse cai, sa alimenteze un Stat Falimentar.
Un stat Falimentar… pentru ca incurajeaza proliferarea Inchinatorilor la Putere si Reprezentantz(i/e)lor; in defavoarea Cetatenilor si Producatorilor. Este de inteles, intr-o Ratiune Bolsevika, nevoia de Inchinatori si nu de Cetateni; nevoia de Reprezentantze Occidentale bune de Stors si nu de Producatori Interni… care pot deveni o Clasa Sociala… cu reprezentare Politica.
………………………..
Tot habarnistu’ baga-bani in sutana popii… Chiar si Reprezentantzele “strainilor” (cu “manageri” din randul “ba-baietzilor”) baga-bani in Biserica… Chiar si Statul baga-bani in Cruciulitza. Unde ajung banii astia?
Laba ietzii nostri!.. Evident.
Evident, pe sub mana…  Din motive Politice,.. din motive de eficientza a Culegerii Informatiilor,.. din motive Geo-Politice,.. din motive Culturale.

Pai… este mai ok sa bagi la greu propaganda anti-occidentala prin biserici… decat prin goarnele monitorizate de “creditorii externi”. Este mai eficient sa faci in fiecare UM, cvartal sau catun cate o biserica drept-inchinatoare… decat sa plateshti “cadre” in conditii vitrege de finantare. Este mai indicat sa orientezi electoratul spre EurAsia pe la vecernii… decat fatzish - ca vine Barroso si-ti taie cashu de la guritza hrapareatza. Este mai eficient sa Propovaduieshti decadentza occidentala si protocronismul “culturii” habarneshti… decat sa foloseshti metoda hilara - tip caloriferu’.

……………………

Tot habarnistu’ baga-bani in leacuri. Banii astia,.. Surpriza!.. Nu ajung la “nenorocitzii de occidentali din Lumea Intai”. Ajung Laba Ietzii nostri. Cum?
Prin Distribuitorii Autohtoni care detzin, in mod aberant, Retzele de Farmacii; retzele care au sufocat si omorat Farmaciile Independente. Prin Distribuitori care impun, in plus fata de Ministere, conditii draconice Producatorilor - pentru “prezenta pe raft”. Distribuitori… despre care nimeni nu sufla o Vorba… in toate anchetele si reportajele de kkt facute pe sticla… la comanda… in perioade pre-electorale. Reportaje in care… personajele principale sunt “gushterii din farma” si “medicii vandutzi”.
Este explicabil intr-un Stat Bolsevik… in care principala grija este zadarnicirea coagularii civice a Elitei si daramarea Occidentului prin secatuire financiara si propaganda demonizatoare.
……………………..
In Tzara lu’ Habarnam, la nivel Individual,.. trebuie plecat de la premiza de Incompetentza.
In Tzara lu’ Habarnam, la nivel Statal,.. trebuie plecat de la premiza de Rea-Vointza.
Reaua-vointa vine de Incompetentza acelor Indivizi - bugetari… platiti sa gandeasca si sa faca o Tzara Fericita. Incompetentzii sunt si prospera… prin Parazitare. Mai mult, impun majoritatzii si Tarii un “model de existentza parazitara”.

Da!.. Suntem, impreuna cu totzi bolshevicii acestei Lumi, niste Parazitzi Ordinari ai Occidentului… pe care-l Uram din rarunchi. Ura cu care… o Iedera Dionisiaca sufoca un Stejar dintr-o Dumbrava Minunata.
……………………..
Noi, in prostia noastra, credem ca Increderea se Castiga. Increderea Lumii Intai… sau increderea Omului - Cetatean. Fals! Nimic mai Fals!.. cretinilor.
Increderea se Acorda… si se Retrage!..
.
.
.

P.S.

Shtitzi ce bah?!… Partea nasoala cu toate astea… Este ca: “Se poate si Altfel”

Problema este ca: …”it takes balls to do it”… ceea ce nu este cazul.

Io intzeleg ca suntem de kkt… Dar nici in halul asta de “sugaci” sa fim! Dati-o dreku de treaba!

Putetzi mai mult decat atat!.. Putem sa o facem si “Straight”.

Nu v-ati saturat sa fim privitzi drept… o mare “curva jegoasa”… care sta ingenunchiata(”in fatza” occidentului) si incurajata pe din dos (de Ruzia)???

.

.

.
Cu drag: Vlad Totoianu

This entry was posted on Saturday, October 19th, 2013 at 12:25 pm and is filed under Morala Minimala. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed at this time.